Mali raziskovalec 2019 - 2020

Končno lahko z gotovostjo zapišem – Mali raziskovalec je polnoleten. Ker sta organizacija in izvajanje vezana na šolsko leto, pri štetju nismo nikoli uporabljali glavnih, ampak vrstilne števnike. Tudi letos je tako. No, naši prvi »mali raziskovalci« so polnoletni že nekaj let, z letošnjimi, ki so se februarja in marca ponosni, da so vpisani v osnovno šolo, veselili jeseni, pa smo naša druženja zaključili nekoliko prej, kot je bilo načrtovano. Kar nekaj časa smo bili ločeni zaradi virusa, ki je dodobra pretresel svet in okrnil tudi naše delo. Vsebine o nevidnih povzročiteljih bolezni smo na RKS OZ Ormož poskušali predšolskim otrokom približati v obliki zgodbice ob svetovnem dnevu zdravja leta 2014 in jo tokrat objavljamo v tej publikaciji. Verjamem, da se lahko iz nje vsi nekaj naučimo.

Vabljeni k branju v priponki.   

Pripete datoteke

Rastemo skupaj 2019

Pripete datoteke

Skrivnosti grajskega parka

V okviru 16. Mladinskega raziskovalnega tabora, ki je potekal poletu 2018, je nastala čudovita knjižica Skrivnosti grajskega parka. Vabimo vas k branju in odkrivanju le-teh.

Pripete datoteke

Zbornik prispevkov

V počastitev 70 - letnice prvega vpisa RKS OZ Ormož v register društev in 20 - letnice ustanovitve Medobčinske LAS na področju občin Ormož, Središče ob Dravi in Sveti Tomaž, smo izdali zbornik prispevkov prostovoljcev in zaposlenih na RKS OZ Ormož.

Pripete datoteke

Rastemo skupaj 2017

Pripete datoteke

Rastemo skupaj 2016

©2020 Oblikovanje in izdelava spletne strani Kabi d.o.o.