MPD Frankopan Punat

Zdravstveno letovanje v Punatu je namenjeno otrokom, starim od 5 do 17 let, za katere se strokovno oceni, da bi tovrstno letovanje pripomoglo k boljšemu zdravstvenemu stanju.

Kljub izrednim razmeram, se v RKS OZ Maribor pripravljajo na izvedbo letovanja, katerega bodo izvedli v primeru, da bodo razmere to dopuščale.

Obrazec za napotitev otroka na zdravstveno letovanje prejmete pri otrokovem izbranem zdravniku, za ostale informacije se oglasite v pisarni RKS OZ Ormož, Ptujska 8 f ali po tel.: 02 7417 050.

Načrt vključevanja otrok iz RKS OZ Ormož za letovanje v MPD Frankopan v Punatu za leto 2020:
 

Predšolski otroci Šolski otroci
I. --- II. 09/07 - 19/07
  III. 19/07 - 29/07
  IV. 29/07 - 08/08
  V. ---

Otroški počitniški tabor na Treh kraljih 2019

Medobčinska lokalna akcijska skupina za preprečevanje zasvojenosti s sedežem na Območnem združenju Rdečega križa Ormož, v letu 2019 organizira že 21. otroški počitniški tabor na Pohorju. Tako kot prejšnja leta ga bomo izpeljali na Treh kraljih, namenjen pa je učencem osnovnih šol občin Ormož, Središče ob Dravi in Sveti Tomaž.

Vsebinsko bogat tabor, ki bo potekal od 22. do 27. julija, bo vsakemu udeležencu nudil, da preživi prijeten in aktiven počitniški teden med svojimi vrstniki, pridobi nova znanja, se na nekem področju izkaže in potrdi, spozna nove prijatelje, s "starimi" pa prijateljstvo še okrepi.

Prispevek staršev znaša 150,00 EUR in ga je možno poravnati v več obrokih.

Vse informacije v zvezi s taborom, lahko starši dobijo v pisarni RKS OZ Ormož, Ptujska 8 f . Vabljeni.

©2020 Oblikovanje in izdelava spletne strani Kabi d.o.o.