Gremo na travnik 2018

Neizrekljiva lepota cveta. Privlačnost ptice visoko na nebu. Šumenje vetra v drevju. To so trenutki v našem življenju, ko se nas narava dotakne na nek oseben, določen način (Cornell, 1994). Sprehod do cvetočega, nepokošenega travnika, na katerem se otroci še lahko skrijejo med travne bilke, višje od njih, je vedno posebno doživetje. Različne starostne skupine pa zahtevajo vsaka svojo pozornost. Z najstarejšo skupino otrok iz vrtca Velika Nedelja smo, letos že dvanajstič zapored, sledili mislim iz kurikuluma, po katerem je narava posebno področje, v okviru katerega razvijamo otrokove sposobnosti za dejansko vključevanje v obdajajoče fizično in družbeno okolje ter ustvarjanje zdravega in varnega življenjskega okolja in navad.

16. raziskovalni tabor

RKS OZ Ormož in Medobčinska lokalna akcijska skupina Ormož, Središče ob Dravi in Sveti Tomaž organizirata, v času med 2. in 6. julijem 2018, 16. raziskovalni tabor. Vabilo s potrebnimi informacijami je v priponki.

Pripete datoteke

15. raziskovalni tabor

RKS OZ Ormož in Medobčinska LAS Ormož, Središče ob Dravi in Sveti Tomaž organizirata 15. mladinski raziskovalni tabor. Vabilo z dodatnimi informacijami je v priponki.

Pripete datoteke

©2019 Oblikovanje in izdelava spletne strani Kabi d.o.o.